szerző:
hvg.hu

Gyerekkora nehézségeiről beszélt egy interjúban az énekes.

Molnár Ferenc Caramellel a Hetek készített interjút, amiben az énekes-dalszerző Pápai Joci eurovíziós szerepléséről és saját családi hátteréről is sokat mesélt.
Molnár elmondta, hogy gyerekkorában mindenhol az erőszak uralkodott, így ezeket a mintákat semmiképp nem szerette volna továbbvinni. A rossz beidegződések levetkőzésében hároméves kislánya is inspirálja. Bár a Megasztár által országos ismeretségre tett szert, a kezdet nem volt olyan egyszerű:

„Ahonnét én jövök, az egy igazi cigánytelep, amit úgy is kell elképzelni: putrik, földutak, döngölt padló a házakban, óriási szegénység, munkanélküliség. Ránk, cigány gyerekekre az iskolában mindig azt mondták, hogy koszos cigány, nem fogod semmire vinni, börtönben fogsz kikötni. Gyakran meg is vertek minket a tanárok. Így aztán sokan közülünk börtönbe kerültek, prostituáltak lettek, vagy drogok, balhék miatt fiatalon meghaltak."

Mint a dalszerző elmondta, legtöbbször a hittantanára verte meg: „Szó nélkül odajött hozzánk a folyosón, és akkora pofont adott, hogy orrunkon, szánkon dőlt a vér. Így aztán menekültem az iskolából is, otthonról is, és ilyenkor hol köt ki az ember? Az utcán, a hasonló sorsú haverok között. Szerencsém volt, hogy én eléggé antiszociális voltam, mert szégyelltem az otthoni körülményeimet, ezért nem nagyon barátkoztam senkivel” – mesélte Caramel a lapnak.