szerző:
hvg.hu

Jennifer Lawrence kirúgott a hámból, és nem kér érte elnézést.

Jennifer Lawrence mindig is egy autentikus, saját magát felvállaló személyiségnek tűnt. Ezt a sejtésünket most egy újabb sztori bizonyítja. A héten az egyik amerikai pletykalap hozott nyilvánosságra egy videót, amelyen a színésznő egy bécsi klubban táncol a barátaival. A videó különlegességét az adja, hogy mindezt egy rúdon teszi.

A videó publikálása után Lawrence valamiért úgy érezte, hogy kommentálnia kell az estét, és a Facebookon ezt meg is tette. Azt írta, eszében sincs bocsánatot kérni azért, mert jól érezte magát, és kicsit kieresztette a gőzt egy privát estén, ahol egy barát születésnapját ünnepelték.

„Nem fogok hazudni, azt hiszem, egész jól táncoltam” – fogta be a fanyalgók száját.

A kommentelők és lájkolók többsége szerint egy híres színésznőnek is joga van ahhoz, hogy jól érezze magát. Így pénteken ezzel talán rá is fordulhatunk már a hétvégére.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!