szerző:
hvg.hu

Négy év telt el a hírhedt videoklip óta, és az énekesnő már bánja a nagy nekivetkőzést.

Az énekesnő új számának, a Malibunak a megjelenése miatt kezdett el nagy erőkkel nyilatkozni, egy friss interjúban pedig nagyon őszintén vall arról, ahogy az eddigi viharos karrierjét látja. Különös tekintettel arra a 2013-as videoklipre, amelyben egy láncon lógó vasgolyón énekel teljesen meztelenül, és a láncot nyalogatta. 

A videó akkor hangos siker volt, a 24 éves énekesnő viszont ma már sajnálja, hogy ez a kép most már örökre vele marad, bármit tegyen is a későbbiekben. „Mindig is én leszek a pucér lány a vasgolyón” – osztotta meg a problémáját, és visszatekintve arról is beszélt, hogy eleve gondolnia kellett volna rá, hogy ezek a képkockák az örökkévalóságnak készülnek.

2013-ban viszont még sokkal mélyebbnek érezte a produkciót. Akkor arról beszélt, hogy ha az emberek túllépnek a nyilvánvalón, mármint a meztelenségén, akkor láthatják, mennyire sebezhető, szomorú ez a dal.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!