szerző:
hvg.hu

Idén is lezárják néhány hétvégére a főváros egyik legszebb hidját, amelyet újra birtokba vehetnek a gyalogosok.

Sokan voltak, akiket az első "hídfoglalós" hétvége az ilyenkor szokásosnál hűvösebb időjárása sem tántorított el attól, hogy az átkelőn lazuljanak egy kicsit.

A hidat tavaly kényszerűségből, a budai oldalon zajló építkezések miatt zárták le egész nyárra, most viszont kifejezetten azért zárják le a járműforgalom elől, hogy a fővárosiak ismét élvezhessék azt a páratlan élményt, amit csak a Duna közepén ücsörgés nyújthat.

Ha most lemaradt, június 24-25., augusztus 5-6. és augusztus 12-13.  között még kipróbálhatja, milyen érzés. Mi pedig mutatunk róla néhány fotót.

©
©
©
©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!