szerző:
hvg.hu

Már csaknem négyszázan jelezték részvételüket Magyarország első zokniszandál-fesztiváljára.

Igazán punk koncepciónak tűnhet, hogy a magyar öltözködési kultúra egyik makacsul velünk élő leágazása épp az exkluzivitásra brandet építő MOM Parkban talál otthonra, de barátkozzunk csak a gondolattal:

Július közepén itt rendezik meg az ország első zokniszandál-találkozóját, amelyre ennek a hírnek az élesedésekor már csaknem négyszázan jelezték a részvételi szándékukat.

A Facebook-esemény alatt már most teret kaptak a legégetőbb kérdések, amelyek közül talán ez ragadja meg leginkább a téma ellenállhatatlanságát:

Megragadom az alkalmat, hogy megkérdezzem: mi a baj a zokni + szandál kombinációval? Valahogy evidensnek tűnik, hogy van olyan hőmérséklet, amire a zokni + cipő túl sok de a szandál egyedül kevés. Szóval... mi a gond?

A szervezők büszkeséget és magabiztosságot ígérnek. Van egy olyan érzésünk, hogy az esemény fel fog nőni az elvárásokhoz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!