szerző:
hvg.hu

Reméljük, Lili és Lali nem kapott hőgutát.

Ahogy korábban megírtuk, nem a Rolling Stones lesz a 16 nap múlva kezdődő budapesti vizes világbajnokság megnyitójának sztárvendége, hanem Emeli Sandé. Ennek ellenére is grandiózus ünnepséget ígérnek a szervezők, amire nyilván futja is a több mint 4 milliárd forintos keretből. Igaz, ebben a zárórendezvény ára is benne van.

A megnyitó helyszíne a Jane Haining rakpart lesz a Lánchíd pesti hídfőjénél; a résztvevők a Dunára épített, úszó színpadon lépnek majd fel. Az építkezés már zajlik, ahogyan az látható az alábbi képen:

©

A fotón Water Lili és Water Lali látható, a vb két kabalafigurája, illetve az annak az év eddigi legmelegebb napján beöltöztetett két, a hőséget jól bíró ember. Ismerjük el, cukibbak, mint Bol-dog.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!