szerző:
hvg.hu

Sikerült olyan szerencsétlenül végrehajtani az emelést, hogy mindketten elvesztették az eszméletüket.

A Dirty Dancingből ismert figura mára már igazi klasszikussá vált, de ettől még nem biztos, hogy mindenkinek ki kell próbálnia. Egy esküvői táncára készülő pár azonban ezt figyelmen kívül hagyta: Sharon és Andy Price nagy rajongói a filmnek, ezért úgy döntöttek, hogy felelevenítik kedvenc jelenetüket. Épp egy családi összejövetelen voltak, amikor arra gondoltak, bemutatják a gyakorlatot a rokonoknak, de sikerült olyan szerencsétlenül összeütközniük, hogy mindketten elájultak.

Az 51 éves Andy agyrázkódást szenvedett, a kórházban nyakmerevítőt kapott. A BBC News-nak azt nyilatkozta, hogy az utolsó emléke a balesetről, hogy Sharon felé rohan, és megfogja a csípőjét. Leendő felesége nem a végtagjaira esett, viszont nem tudott levegőt venni a baleset után.

A pár családja először csak nevetett az esésen, később azonban észlelték, hogy nagy a baj, és mentőt hívtak. Sharon elmondta, az orvosok mosolyogtak, amikor elmondták nekik, miért kerültek kórházba. A figura ötletét végül elvetették, mindenképpen könnyebb táncot fognak megtanulni az esküvőjükre.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!