szerző:
hvg.hu

A színészpáros jó hangulatáról Kemény Dénes gondoskodott.

Mila Kunis épp a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot forgatja Budapesten, ezért tartózkodik itt egész családjával, vagyis Ashton Kutcherrel, hároméves lányukkal és nyolc hónapos fiukkal.

Amellett, hogy végigkóstolják a főváros legfinomabb falatjait, a sztárcsalád most a vizes vb-re is kilátogatott, a tévében a női szinkronműugrás döntője alatt kapta el őket a kamera, Kemény Dénes volt vízilabdás szövetségi kapitány mellett.

©

Kunisék a hírek szerint szeptemberig maradnak Budapesten, úgyhogy akár végig is kísérhetik a világbajnokság történéseit.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!