szerző:
hvg.hu

Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin hercegnő a gyerekeikkel, György herceggel és Sarolta hercegnővel érkezett Lengyelországba hivatalos látogatásra.

A hercegi család a varsói reptéren szállt le, Katalin pedig most is elegánsan érkezett: egyszerű fehér kosztümben szállt ki a gépből, karjában tartva kislányát, Sarolta hercegnőt, akire most egy piros virágos ruhácskát adott piros cipőcskével.

Vilmossal közös kisfiuk, a kis György herceg pedig kockás ingben és rövidnadrágban, kezét hetykén a nadrágzsebébe dugva pózolt a vörös szőnyegen apjával.

©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!