szerző:
hvg.hu

Egy inkább szórakoztató, mint informatív kisfilm került fel a Der Schulte Facebook-oldalra.

A sztereotípiákat nehéz levetkőzni. Számos szórakoztató, humoros tartalom forrásait képezik a nemzetekről alkotott előítéletek. Ezt használta ki a Der Schulte is Facebook-oldalán, ahol egyik videójában megmutatta, hogyan üdvözlik egymást az egyes országok lakói.

Hogy csak néhány példát vegyünk: a svájciak pénzzel telt aktatáskával, a franciák bagettel, a németek sörrel köszönnek egymásnak a humoros videó szerint.

Rengeteg komment és reakció érkezett a videóra, volt, aki megjegyezte: „A brazil rész jobb lenne, ha a fiúk meztelenek lennének”. Erre az egyik admin így reagált: „Előtte még edzenem kellene”. Viszont akadtak, akiknél kiborult a bili. Sokan nem örültek a Brazíliát bemutató pontnak, hisz abban kissé keveredik Argentína és Spanyolország is.

A videót itt tekintheti meg:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!