szerző:
hvg.hu

Nem, nem egy elképzelt Louis de Funes-film címéről beszélünk, hanem egy teljesen valóságos sztoriról.

A franciaországi tengerparti városkában, Trégastelben történt, ahogy arról a BBC hírt ad, hogy két hölgyvásárló betért egy palacsintázóba, bepalacsintáztak, majd fizettek és távoztak, ám mivel elégedetlenek voltak a palacsintájukba rakott cukor mennyiségével, később visszatértek a helyre, és zaklatni kezdték a bolt alkalmazottjait.

Később a megvadult palacsintafogyasztók viselkedése miatt ki is kellett hívni a rendőrséget.

A tulajdonosnak és az alkalmazottaknak mindaközben sikerült lefogniuk a támadókat.

Vádemelésre nem került sor.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!