szerző:
hvg.hu

Átverekedte magát a dugón, leért a Balatonra, de nincs strandidő? Szokatlan programokat ajánlunk a hétvégére.

Különleges rendezvénynek ad otthon a hétvégén a balatonudvari strand. Itt rendezik a nemzetközi anyósfesztivált és főzőversenyt. Az idén már 13. alkalommal megtartott rendezvény programjai között találhatunk anyóshétpróbát és anyósszépségversenyt is, de lesz apóskupa és unokakupa is, ezenkívül határon túli magyar fellépők emelik az esemény színvonalát.

Az augusztus 20-a előtti hétvégén Balatonszárszó is Kárpát-medencei léptékű fesztivált szervezett. A központi strandon virtusvetélkedőt tartanak, olyan sportágakkal, mint a traktorhúzás, légpuskás lövészet bukóalakra, kézigránát célbadobás vagy emberalakra késhajítás. Az ebédszünetben honvédelmi szellemi totóval kedveskednek a résztvevőknek. 17 óráig még el lehet kapni a női söröshordó gurítást és a női bevásárlótáskacipelés számokat is.

Ha ön tart az alacsonyan repülő kóbor kézigránátoktól, netán nem híve a szexista sportágaknak, Bakonynánán gombócfesztiválon vehet részt, Városlődön rozmaringfesztiválon, nem beszélve a számtalan borfesztiválról. Igalon pedig a 3. nemzetközi huszártalálkozó fess katonái között vegyülhet el. Sőt, bónuszként a település gyógyfürdője az esemény alkalmából egész éjjel nyitva tart.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!