szerző:
hvg.hu

Vicces arcokat vágni, vicces hangokat kiadni, reakciókat kihozni egészen kicsikből, közben a szüleikre is figyelni - hálás, de nem mindig könnyű munka ez.

Meryl Salzinger művészfotós, félállásban baby wrangler, amit nem könnyű magyarra fordítani, legtöbbször "babanevettető", de összességében az ő dolga, hogy megfelelő hangulatba hozza a szülőket és a babákat egy-egy fotózás alkalmával. - Salzingert a New York Post mutatja be egy rövid riportban.

"Sose dolgozz gyerekekkel, vagy állatokkal" - mondja a showbiznisz örökérvényű mondása, nos ez esetben kicsit más a helyzet.

Salzinger egyszerre kell, hogy elnyerje a gyerekek bizalmát, kell, hogy lekösse őket, és az is az ő feladata, hogy biztosítja a szülők komfortérzését is. Mindemellett - ahogy a riportban meséli, nem szabad, hogy túl komolyan vegye magát. Néha bohóckodik, fura hangokat ad ki, szóval mindent megtesz azért, hogy feldobja az apró klienseket. Ahogy mondja, "teljesen rendben van, hogy néha bolondot csinálj magadból".

És akkor mindez mozgóképen:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.