szerző:
hvg.hu

Az észak-koreai diktátor Manchester United-szurkoló, állítja egy közeli ismerőse.

A Sun hírének forrása az olasz szenátor, Antonio Razzi - az olasz politika excentrikus figurája, aki Kimhez fűződő baráti kapcsolatáról híresült el -, aki azt állítja Kim Dzsong Un odavan a labdarúgásért, és kedvenc csapata a vörös ördögök.

Persze bármekkora United-rajongó is, Kim nem hasonlítja magát a MU egyetlen legendájához sem. "Nem: Kim az Kim, belőle csak egy van", mondta a brit bulvárlapnak az olasz politikus.

Razzi szerint Kim azt állítja, hamarosan egyébként észak-koreai focisták árasztják el majd a Premier League-et.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!