szerző:
hvg.hu

Az ügy attól lesz igazán pikáns, hogy a lájkoló az evangéliumi keresztény Ted Cruz, aki egykor még a dildók és a maszturbálás ellen is keresztes hadjáratot indított.

Ted Cruz szenátor – vagy valaki, akinek hozzáférése volt a fiókjához – felelőtlenül nyomott egy lájkot az egyik pornóoldal hardcore posztjára. Nem sokkal a szenátor politikai és erkölcsi meggyőződésével ellentétes tetszésnyilvánítás felfedezése után, eltávolították a lájkot, de a Sexuall Post nevű oldal rögtön felfedezte az incidensben a marketingértéket, és gyorsan Ted Cruz kedvenc pornóoldalának nevezte át magát.

Természetesen egy ilyen lájk nem kavart volna ekkora vihart, ha nem Ted Cruzról van szó. A magát evangéliumi kereszténynek valló szenátor, aki a tavalyi amerikai választási kampányban nem bírt Donald Trumppal a republikánus elnökjelöltségért folytatott versenyben, egykor be akarta tiltani a dildókat Texas államban, a fogamzásgátló módszereket magzatelhajtó eszközöknek nevezte, vitatta a maszturbáláshoz való jogot, és a 2016-os előválasztásokon visszavonta az egyik hirdetését, miután kiderült, a színésznők egyike soft pornófilmekben játszott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!