szerző:
hvg.hu

Naná, hogy Fukusimára fogták.

Két szája és görbe farka van annak a furcsa halnak, amelyet orosz halászok fogtak ki a délkelet-orosz vizeken, a Tengermelléki határterületen. A hal egyik szája a megszokott helyen van, a másik viszont valahol az oldalán.

A szokatlan fogásról videó is készült, ahol a halászok arról beszélnek, hogy valamiféle szörnyet fogtak.

Az nem világos, hogy az állat életben volt-e még, amikor a felvétel készült. Az internetes kommentelők rögtön a fukusimai atomrobbanás számlájára írták. Az viszont nem világos, hogy valóban egy mutáns halról van-e szó, vagy hogy milyen fajhoz tartozik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!