szerző:
MTI

Az akcióhős legkisebb fiát tízezer dolláros óvadék ellenében engedték szabadon. Ügyvéd nélkül jelent meg a bíróságon, és nem tudni, lesz-e képviselője a jövő héten esedékes, következő meghallgatásán.

Letartóztatták Jean-Claude Van Damme 21 éves fiát, mert azzal vádolják, hogy kést szegezett lakótársának a Phoenix külvárosában lévő lakásukban.

A tempei rendőrség közlése alapján Nicholas Van Varenberget vasárnap éjjel tartóztatta le fegyverrel való támadás, személyi szabadság korlátozásának, marihuána és drogokkal kapcsolatos eszközök birtoklásának gyanúja miatt.

Tízezer dolláros óvadék ellenében kijöhetett a börtönből.

Van Varenbergnek nem volt ügyvédje, amikor a bíróság előtt megjelent, és nem tudni, lesz-e, amikor szeptember 20-án újra kihallgatják.

A bíróság kedden kiadott iratai alapján a rendőrség azért jelent meg a tempei lakásnál, mert nagy zajról és kiabálásról érkeztek bejelentések.

A férfi akkor lett dühös a meg nem nevezett lakótársára, amikor az ki akarta nyitni az ajtót a rendőröknek: Van Varenberg felkapott egy kést, hogy azzal tartsa sakkban a lakótársat, aki el akarta hagyni a lakást.

Van Varenberg az 1980-as és 1999-es évek akcióhősének, Jean-Claude Van Damme-nak a legkisebb fia.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!