szerző:
hvg.hu

Itt egy példa arra, hogy egy lánykérés akkor is lehet vidám és boldog, ha egyébként a nagy pillanat egy fatális baki miatt dugába dől.

A tervezetthez képest kicsit másképpen alakult egy lánykérés az egyesült államokbeli Kansas Cityben: miután a barátnője kezét megkérő fiatalember letérdelt kedvese elé egy parkban található hídon, és kinyitotta az ékszerdobozt, a 3 ezer dolláros gyűrű kicsúszott, majd a padló egyik résén át a vízbe esett. Az erről szóló videót kedden tették fel a YouTube-ra.

A The Daily Mail összefoglaló videójában látható fotó arról is, hogy a pár barátai közül többen a sárgás-zöldes vízbe ugrottak, de hiába keresték, végül nem találták meg a gyűrűt. De ettől még a fiatalok ugyanúgy örültek az eljegyzésnek és szeretik egymást.

A YouTube-ra feltett videó leírásában is az olvasható, hogy a pár gyűrű nélkül maradt ugyan, de a szívük ettől még tele van szeretettel. A lánykérés nem tökéletes, de emlékezetes volt, és valószínűleg nemcsak ők mosolyognak, ha visszaemlékeznek rá, hanem mindenki más is, aki megismerte a történetüket.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!