szerző:
hvg.hu

Pataki Zita nagyon fontos témában vállalt el egy bátor megszólalást.

„Mikor adja fel egy nő? Akkor, amikor Magyarország legjobb orvosai azt mondják, hogy Zita, ne küzdjön.” – Ennyire egyszerű a vége annak a nagyon is bonyolult folyamatnak, amelynek során a teherbe esésre tett elkeseredett próbálkozásokból feladás lesz. Pataki Zita, az RTL meteorológusa nagyon bátran vallott arról a küzdelemről, amelyet a lombikprogramban átélt, beleértve a hatalmas boldogságot okozó teherbe esést, majd a rövid idő múlva bekövetkező vetélés iszonyatos fájdalmát.

Pataki Zitának és a férjének nyolc eljárás után javasolták az orvosok, hogy ne küzdjenek tovább. Most olyan pároknak akarnak segíteni, akik lombikprogramban vesznek részt, hogy felkészítsék őket arra, milyen lelki és fizikai megpróbáltatások várnak rájuk a folyamat különböző szakaszaiban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!