szerző:
hvg.hu

Ráskó Eszter dumaszínházas stand-upostól interjút kért egy közelebbről meg nem nevezett hírportál, ő válaszolt is a kérdésekre, az interjú azonban végül nem jelent meg, írja a dumaszinhaz.hu. Ezt megerősíteni nem tudjuk, ám, ha a most a Dumaszínház oldalán olvasható beszélgetést házon belül írták, akkor is igen tanulságos és szórakoztató.

"Egy hírportál kért interjút Ráskó Esztertől, az újságíró a kérdéseket emailben küldte el a fiatal humoristának. Eszter végigolvasta a levelet, majd lelkiismeretesen válaszolt. Az oldal végül úgy döntött, nem teszi közzé az interjút! Mi viszont most közöljük!" – írja a dumaszinhaz.hu.

És hogy miért nem az emlegetett hírportálon, hanem a Dumaszínház oldalán jött le a beszélgetés (már ha tényleg erről van szó)? Példaként, íme egy kérdés és válasz.

"Gondolom, gyermekként is jóval magasabb voltál a kortársaidtól. A humor egyfajta önvédelemként indult, hogy ne a nagydarab, duci lány legyél az osztályban, hanem a jófej? Olvastam korábban egy írásodat a WMN-en, ahol nyíltan beszéltél a korábbi ismétlődő párkapcsolati 'hibáidról'. Az ember magának nehezebben ad tanácsot? El tudod-e, el lehet-e választani benned a magánéleti gondokkal küzdő lányt és a pszichológust?
Korábban azt hittem, hogy intelligens vagyok, de sajnos nem értem a kérdést. Háziorvosom, Dr. Monroe feljegyezései szerint hamarabb voltam 'jófej', mint kövér. Valószínűleg ez lehet az elhízásom oka is, a rezervátumban, ahol felnőttem, a látogatók sokkal szívesebben etették a vidámabb lakókat, mint a szomorú, szorongóbbakat. (...)"

A teljes interjút itt olvashatják.