szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az orosz bajnokin történtek annyira kiborították a kommentátort, hogy köszönte szépen, felállt, és otthagyta a nézőket kommentálás nélkül.

Vannak országok, ahol vehemensebben reagálnak a fociban tapasztalható botrányos eseményekre, mint nálunk. Az orosz tévében Vlagyimir Nyikolszkij például élő adásban hagyta ott a kommentátori széket

"Nézzék tovább kommentár nélkül, viszontlátásra!"

felkiáltással. Az orosz első osztályú Torpedo–Teksztyilscsik-meccsen a bíró előbb egy 11-est nem adott meg, majd az azt követő szabadrúgás után egy kezezést nézett el. Nyikolszkij üvöltve követelte az igazságot, miközben az orosz futball szégyenének nevezte a játékevezetőt, majd a tényleg elég egyértelmű kezezés után döntött úgy, hogy nem dolgozik tovább.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!