szerző:
hvg.hu

Lindsay Lohan szerint neki soha sem ártott a hollywoodi producer, így azt kéri, hogy mindenki álljon le a bántásával.

Lindsay Lohan furcsa videókkal lepte meg a hatmillió követőjét az Instagramon. A színésznő támogatásáról biztosította a szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Harvey Weinsteint, és üzent a feleségének is, aki épp szerdán jelentette be, hogy elválik a producer férjétől.

„Azt gondolom, hogy Georginának állást kell foglalnia, és támogatnia kel a férjét. Ő soha nem ártott nekem, soha nem tett nekem semmi rosszat. Több filmet is csináltunk együtt. Azt hiszem, mindenkinek le kellene állnia, mert ez nem helyes” – mondta az egyik videóban.

A két videót azóta törölték.

Cikkeinket a Weinstein-botrányról itt olvashatja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!