szerző:
hvg.hu

Lindsay Lohan szerint neki soha sem ártott a hollywoodi producer, így azt kéri, hogy mindenki álljon le a bántásával.

Lindsay Lohan furcsa videókkal lepte meg a hatmillió követőjét az Instagramon. A színésznő támogatásáról biztosította a szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Harvey Weinsteint, és üzent a feleségének is, aki épp szerdán jelentette be, hogy elválik a producer férjétől.

„Azt gondolom, hogy Georginának állást kell foglalnia, és támogatnia kel a férjét. Ő soha nem ártott nekem, soha nem tett nekem semmi rosszat. Több filmet is csináltunk együtt. Azt hiszem, mindenkinek le kellene állnia, mert ez nem helyes” – mondta az egyik videóban.

A két videót azóta törölték.

Cikkeinket a Weinstein-botrányról itt olvashatja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!