szerző:
hvg.hu

A királyi család tagja a korábbi terhességeihez hasonlóan ezúttal is súlyos rosszullétektől szenved, de most részt vett egy Buckingham-palotában megrendezett eseményen.

A Kensington-palota szeptemberben bejelentette, hogy Katalin a harmadik gyermekével várandós. A hercegné sajnos mostani terhessége alatt is sokat betegeskedik, mikor néhány éve György herceget várta, kórházba kellett szállítani. A Palota egy hónappal ezelőtt jelezte, hogy egy ideig nem fogja ellátni hercegnői feladatait, de most úgy tűnik, végre visszatért a nyilvánosság elé.

Nemrég a Buckingham-palotában megrendezett eseményen fotózták le, ahol már látszik szépen gömbölyödő pocakja is:

©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!