szerző:
hvg.hu

Igen, jól látja, nem vele szemben, hanem mellette.

Az egykori gyereksztár, aki 2013 óta nem szerepelt filmben, dubaji otthonából töltötte fel az Instagramra azt a videót, amelyben a számos nő zaklatásával vádolt Harvey Weinstein védelmére kel, és amelyet azóta már letörölt a profiljáról.

Valaki azonban még időben lementette a felvételt, amelyben Lohan így szól: "Nagyon sajnálom Harvey Weinsteint. Nem tartom helyesnek, ami most zajlik. Szerintem Georgiának most ki kell állnia a férje mellett. Engem sosem bántott, nem csinált velem semmit, pedig több filmen dolgoztunk együtt. Mindenkinek abba kell hagynia ezt, nem helyes. Szóval álljatok ki [mellette]!".

Georgia Chapman nem hallgatott Lohanre, ugyanis azóta bejelentette, hogy elhagyja a producert, ráadásul már saját testvére és egyben üzlettársa is ellene fordult.

Harvey Weinstein és Lindsay Lohan korábban a 2006-os Bobby Kennedy – A végzetes nap és a 2013-as Horrorra akadva 5 című filmeken dolgozott együtt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!