szerző:
hvg.hu

Olyan szavak vannak benne például, hogy bílaleigubíll.

Izland, amely a világ egyik legmenőbb turisztikai desztinációja, az elmúlt napokban több The A-Ö Of kezdetű videót is megosztott a vicces turisztikai kommunikációra létrehozott Iceland Academy inspiredbyiceland nevű YouTube-csatornáján, melyek egy új izlandi turisztikai kampány elemei.

Kijött többek közt egy The A-Ö Of North Iceland, egy The A-Ö Of Westfjords, és egy The A-Ö Of Reykjavik című klip (meg több más) is, melyek az ország természeti szépségeit mutatják be az izlandi ABC (a-ö) szerint sorba rakott szavak segítségével.

Készült mindezek mellett egy vicces videó is, ugyancsak ABC-rendbe rakott szavak beillesztésével. Nem könnyű a dallal együtt énekelni, az egészen biztos.

De vannak, akik megpróbálták:


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!