szerző:
hvg.hu

Egy szerdán készült felvételen a rehabra induló producer azt is állítja, hogy reménykedik a második esély elnyerésében.

Harvey Weinstein szexuális zaklatási ügyeinek feltárása óta rengetegen hallatták a hangjukat, kivéve magát a producert – ha a védekező, vagy éppen könyörgő közleményeit, kiszivárgott e-mailjeit nem számítjuk.

Most lesifotósok egy csoportja várta őt a lánya Los Angeles-i lakása előtt szerda délután – a találkozásról videó is készült, amelyen Weinstein a paparazzók kérdéseire válaszolva elmondja, hogy nincs túl jól, és beismeri, hogy segítségre van szüksége. Emellett reménykedik abban, hogy amint rendbe hozza magát, kap még egy második esélyt, mert "mindenki követ el hibákat".

A fotósoknak továbbá azt is elmondja, hogy ő mindig jól bánt velük, ellentétben azokkal a ********* ****okkal, akik úgy kezelték őket, mint egy darab ****. A videót közzétevő TMZ szerint ez azok felé lehetett egy kiszólás, akik a napokban felszólaltak ellene.

A lap azt is írja, hogy Weinstein szerda este magángépével egy arizonai rehabilitációs központ felé vette az irányt.

Az egész filmvilágot felborító botrány részleteiről ide kattintva tudhat meg többet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!