szerző:
hvg.hu

Egy szerdán készült felvételen a rehabra induló producer azt is állítja, hogy reménykedik a második esély elnyerésében.

Harvey Weinstein szexuális zaklatási ügyeinek feltárása óta rengetegen hallatták a hangjukat, kivéve magát a producert – ha a védekező, vagy éppen könyörgő közleményeit, kiszivárgott e-mailjeit nem számítjuk.

Most lesifotósok egy csoportja várta őt a lánya Los Angeles-i lakása előtt szerda délután – a találkozásról videó is készült, amelyen Weinstein a paparazzók kérdéseire válaszolva elmondja, hogy nincs túl jól, és beismeri, hogy segítségre van szüksége. Emellett reménykedik abban, hogy amint rendbe hozza magát, kap még egy második esélyt, mert "mindenki követ el hibákat".

A fotósoknak továbbá azt is elmondja, hogy ő mindig jól bánt velük, ellentétben azokkal a ********* ****okkal, akik úgy kezelték őket, mint egy darab ****. A videót közzétevő TMZ szerint ez azok felé lehetett egy kiszólás, akik a napokban felszólaltak ellene.

A lap azt is írja, hogy Weinstein szerda este magángépével egy arizonai rehabilitációs központ felé vette az irányt.

Az egész filmvilágot felborító botrány részleteiről ide kattintva tudhat meg többet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!