szerző:
hvg.hu

Rettenetesen unta, hogy csak üldögél a tömeg, úgy döntött, feldobja egy kicsit a napot.

Idegőrlő és fárasztó, ha egy repülőgép késik, de nem annak a férfinak, aki a Louis Armstrong reptéren megcsinálta ezt a show-t.

Az utas épp a B7-es kapunál álldogált, mikor magához ragadta a hangosbemondót, és énekelni kezdte a Blackstreet No Diggity című dalát. Mivel a reptér alkalmazottai látták, hogy a tömeg remekül szórakozik, hagyták a férfit kibontakozni, aki így egy kis csípőmozgást is vitt az előadásba.

A felvételt azóta több mint 15 millióan nézték meg.

Mike Vadala

So our gate at Nola Southwest required everyone who asked a question to sing. This guy went off. (UPDATE since I'm now a viral sensation: My kids are all musicians and are ALMOST as good as this guy....

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!