szerző:
hvg.hu

Rettenetesen unta, hogy csak üldögél a tömeg, úgy döntött, feldobja egy kicsit a napot.

Idegőrlő és fárasztó, ha egy repülőgép késik, de nem annak a férfinak, aki a Louis Armstrong reptéren megcsinálta ezt a show-t.

Az utas épp a B7-es kapunál álldogált, mikor magához ragadta a hangosbemondót, és énekelni kezdte a Blackstreet No Diggity című dalát. Mivel a reptér alkalmazottai látták, hogy a tömeg remekül szórakozik, hagyták a férfit kibontakozni, aki így egy kis csípőmozgást is vitt az előadásba.

A felvételt azóta több mint 15 millióan nézték meg.

Mike Vadala

So our gate at Nola Southwest required everyone who asked a question to sing. This guy went off. (UPDATE since I'm now a viral sensation: My kids are all musicians and are ALMOST as good as this guy....

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!