szerző:
hvg.hu

Hiába a különféle óvintézkedések, van, amikor a filmsztárok szivárogtatják ki a filmtitkokat.

Az történt, hogy Mark Ruffalo, miután élőben közvetítette a Thor: Ragnarök című film – melyben Bruce Banner/Hulk szerepében láthatjuk a színészt – vörösszőnyeges bevonulását, elfelejtette kikapcsolni Insta-közvetítését, így sikerült azzal a lendülettel a film első 10 percét is "leélőznie".

A felvételt a legtöbb helyről mostanra már letörölték, de itt találtunk egy 45 másodperces rögzített felvételt:

Itt pedig a színész megrökönyödött arca, amikor észreveszi, hogy mi történt:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!