szerző:
hvg.hu

Elég erőset bakizott a műsorvezető, nem győzött elnézést kérni.

Egy Szlovákiában élő testvérpár már túl volt az első kérdésen a vetélkedőben, a következő körre a „szép pár” témakört választották. Majka felolvasta ezen belül Felipe Massa, Kimi Räikönnen, Jean Alesi és Lewis Hamilton nevét. Mielőtt a konkrét kérdés felvillant volna, a műsorvezető kifejtette Hamiltonnal kapcsolatban, hogy „Forma–1-ben nem vagyok jó, de azt tudom, hogy Palvin Barbarával van valami.”

Majd megjelent a kérdés: „Melyik Forma 1-es pilótával boronálja össze a bulvársajtó Palvin Barbarát?”

Épp az a kérdés, amire a jó választ előtte kikotyogta Majka.

A műsorvezető ezután a földön fetrengve röhögött a bakin, majd megjegyezte, ilyet még nem csinált soha. „Engem ezért kirúgnak. Ötvenmilliót el tudok utalni linkre!” – mondta nevetve.

Majd elnézést kért mindenkitől, és új kérdéskört kért, hiszen ezt a poént már lelőtték.

Mivel Majka bakija nem befolyásolta a játék végeredményét, hiszen a játékosok új kérdést kaptak, amit helyesen válaszoltak meg, és csak egy későbbi kérdésen estek csak ki, a TV2 nem tervez szankciót a műsorvezető ellen.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!