szerző:
hvg.hu

Elég erőset bakizott a műsorvezető, nem győzött elnézést kérni.

Egy Szlovákiában élő testvérpár már túl volt az első kérdésen a vetélkedőben, a következő körre a „szép pár” témakört választották. Majka felolvasta ezen belül Felipe Massa, Kimi Räikönnen, Jean Alesi és Lewis Hamilton nevét. Mielőtt a konkrét kérdés felvillant volna, a műsorvezető kifejtette Hamiltonnal kapcsolatban, hogy „Forma–1-ben nem vagyok jó, de azt tudom, hogy Palvin Barbarával van valami.”

Majd megjelent a kérdés: „Melyik Forma 1-es pilótával boronálja össze a bulvársajtó Palvin Barbarát?”

Épp az a kérdés, amire a jó választ előtte kikotyogta Majka.

A műsorvezető ezután a földön fetrengve röhögött a bakin, majd megjegyezte, ilyet még nem csinált soha. „Engem ezért kirúgnak. Ötvenmilliót el tudok utalni linkre!” – mondta nevetve.

Majd elnézést kért mindenkitől, és új kérdéskört kért, hiszen ezt a poént már lelőtték.

Mivel Majka bakija nem befolyásolta a játék végeredményét, hiszen a játékosok új kérdést kaptak, amit helyesen válaszoltak meg, és csak egy későbbi kérdésen estek csak ki, a TV2 nem tervez szankciót a műsorvezető ellen.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!