Legalábbis ezt nyilatkozta a Miss Oroszország győztese.

Polina Popova - ő képviseli országát a Miss World és a Miss Universe versenyeken - egy moszkvai sajtótájékoztatón mondta el, hogy az orosz nőknek köszönetet kell mondaniuk Putyin elnöknek azért, hogy Oroszországban nem történhetnek meg a Weinstein-ügyhöz hasonló szexuális zaklatásos esetek - jelenti a The Moscow Times.

"Úgy gondolom, ilyen dolgok nem történhetnek meg Oroszországban, ezért pedig Vlagyimir Putyinnak és politikájának kell köszönetet mondanunk", nyilatkozta a szépségkirálynő első udvarhölgye, Ksenia Alekszandrova, "Nagyon ritka, hogy ilyenről hallhatunk ebben az országban, és ez boldoggá tesz"

"Minden a nőn múlik", mondta Popova, "Nem tudom, hogy viselkedett Angelina Jolie ebben az esetben - elvégre ő (mármint Weinstein) a munkaadója"

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!