szerző:
hvg.hu

A hackeres sikersorozatban Donald Trump és Theresa May között bukkan fel a magyar miniszterelnök.

A rendszerellenesként is titulált Mr. Robotnak most indult a harmadik évada, és már rögtön az első részben felkaphatták a fejüket a sorozat magyar rajongói, ugyanis Orbán Viktor is feltűnt néhány másodpercre a képernyőn.

Akkor jön el ez a pillanat, amikor a hacker főszereplő, Elliot (Rami Malek) arról beszél, hogyan pusztítja el a civilizációt a fogyasztói társadalom és a média, majd Donald Trump szavait kiforgatva arról beszél: "Nem ezek az emberek tették naggyá az országunkat. Ezek az emberek pusztítják az országunkat". Orbán mellett Trump és Theresa May is látható a képen.

©
A Mr. Robot nyolcrészes harmadik évada október 11-én indult.

Még nem késő csatlakozni az új tévés forradalomhoz

Ha a Homeland Obama kedvenc sorozata, akkor a Mr. Robot lesz a rémálma. Az a sorozat, amelyet már az első évad befejezése előtt modern klasszikusként emlegetnek, és amelynek lehetséges végkifejletéről hetek óta heves viták folynak. Ha a Mr. Robot olyan színvonalon folytatja, mint ahogy elkezdte, akkora hatással lehet a popkultúrára, mint a Harcosok klubja és az Amerikai pszichó együttvéve.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.