szerző:
hvg.hu

A Blikk úgy tudja, hogy a színész családja itthon maradt, de gyermekei lehet, hogy követik őt Kanadába.

Beváltotta ígéretét, és Vancouverbe költözött Hujber Ferenc néhány hete – írja a Blikk. A lap szerint a színész mindent hátrahagyott a Valami Amerika harmadik részének forgatása után. Ugyanakkor a cikkben érdekesnek nevezik az időzítést, mert bírósági ügye van: drogbirtoklásért kapott pénzbüntetést, amelyet nem fizetett be, így azt bármikor fogházbüntetéssé változtathatják.

A Blikk elérte Hujber Ferencet, de nem kívánt nyilatkozni.

A színész egyik közeli ismerőse úgy tudja: szerencsét próbál odakinn, a nyáron forgatott Valami Amerika harmadik részéért kapott pénzt használja fel. Eredetileg úgy tervezte, hogy majd a családja is követi, de valószínűleg ez nem történik meg, mert zátonyra futott a házassága. Később lehet, hogy a gyerekei Kanadában járnának iskolába – tette hozzá.

Hujber Ferenc utolsó munkahelyén, a Veres1Színházban visszaadta a szerepeit – erősítette meg Venyige Sándor, a teátrum művészeti vezetője.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!