szerző:
hvg.hu

Eddig a legtöbben úgy tudták, hogy a volt iskolatársak gyerekkoruk óta barátok. Verebes most elmondta, ez nincs így.

„Megmondom mi volt a Gálvölgyivel. Amikor a Heti Hetest otthagytam, akkor azt nyilatkozta, hogy Verebest a gimnáziumban – mert osztálytársak voltunk – Verébnek hívtuk, de most ő egy Geréb. Azt mondtam, Jani, te nem tudod, mit beszélsz. A Geréb az áruló, az a sajátjait elárulja. Vagy nem olvastad a Pál utcai fiúkat? Már nem tudom mit mondott, de biztos nem mondta, hogy igazam van” – mesélte a színházigazgató a Story4-en hétfő este futó Arcképben. Mint mondta, elég egyetlen mondat ahhoz, hogy valakivel megszakítsa a kapcsolatát – írja a 24.hu.

Verebes elmondta, hogy nem emészti magát sokáig a hasonló dolgokon. Tanul belőlük, és hamar továbblép. Ráadásul sem Gálvölgyi, sem pedig Hernádi Judit, Farkasházy Tivadar vagy Sas József nem tartoznak a barátai közé, „munkatársaim voltak vagy osztálytársam”.

Gálvölgyivel egyébként végül is kiegyezett. Amikor a Mikroszkóp igazgatója lett, írt neki egy levelet, „hogy bár nem vagyunk jóban, de a színház ajtaja nyitva áll, mert a kvalitásait tekintve, ez a színház őt be kell, hogy fogadja, és állok a rendelkezésére”.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!