szerző:
hvg.hu

Az ELTE Füvészkert próbálja megelőzni, hogy bárki is meztelenül jelenjen meg náluk. Valaki a jelek szerint tréfás kedvében volt.

Mókás közleményt tettek közzé kedden délután az ELTE Füvészkert Facebook-oldalán. Ebben jelezték, hogy aki esetleg őszi naturista kertészkedésre készült, felejtse el, nem lesz, náluk legalábbis. Persze várnak továbbra is mindenkit, de RUHÁBAN.

Az egyik kommentelő feldobta egy plakát fotóját, amit szombaton készített a budai arborétumban. Valószínűleg az lehet a bűnös. A készítő vagy készítők személyét azonban homály fedi.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!