szerző:
hvg.hu

Most derült ki, hogy a párja nem is Frederica, hanem Frederic.

A 186 éves Jonathan – aki hivatalosan a világ legidősebb teknősbékája – már 26 éve él együtt párjával. Sajnos ez idő alatt nem sikerült utódokat nemzeniük, de most végre kiderült, miért: a teknős párja nem nőstény, hanem hím. 

Jonathan idős korára megvakult és elveszítette szaglását, de kiválóan hall. A Szent Ilona-szigetén élő párról állatorvosuk mesélt, Catherine Man szerint a teknősök hatalmas boldogságban élnek, együtt esznek, együtt alszanak és vasárnap reggelente párzanak is.

Fredericát az állatorvosi vizsgálat után átkeresztelték Fredericre – írja a DailyMail.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!