szerző:
hvg.hu

A popsztár 2004 után újra az amerikaifoci-bajnokság félidejében lép fel. Ott, ahol 14 éve, Janet Jacksonnal közös fellépése nagy vihart kavart.

Bár már szeptember végén is szinte biztosnak tűnt, hogy Timberlake adja 2018-ban a legendás half time show-t, hivatalosan csak most vált biztossá, hogy a popsztár lép fel a szórakoztatóipar egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért eseményén.

A helyzet enyhén szólva is pikáns, hiszen Justin Timberlake a félidei show-k történetének egyik legikonikusabb szereplőjévé vált, amikor 2004-ben letépte Janet Jackson melltartóját a show közben.

Timberlake egy Jimmy Fallonnal közös videóban tudatta a világgal a hírt.

Az NFL-döntőre jövőre február 4-én Minnesotában a US Bank stadionban kerül sor.

Az idei Half Time Show-t Lady Gaga adta a texasi Houstonban. A minikoncertet több mint 150 millióan nézték világszerte.

Az NFL idén nem csak sportkontextusban kavart komoly hullámokat, hanem azzal a politikai konfliktussal is, ami abból indult, hogy több játékos a mérkőzések alatt eljátszott himnusz közben letérdelt, hogy így tiltakozzon a feketék elleni erőszak, a rendőri túlkapások ellen.


Tovább gyűrűzik az amerikai futball-balhé, már zenészek is hallatják a hangjukat

Egyre magasabb a várható élettartam, de sajnos Magyarországon ezek a „nyert" évek leginkább betegséggel járnak, a szendvics-generációra pedig egyre nagyobb terhet ró, hogy megfelelően gondoskodjon idős szüleiről. Volna ehhez állami segítség, de ezek a gyakorlatban nem nagyon működnek. A hvg.hu „Szülősors-sorozatának" bevezető cikke.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!