szerző:
hvg.hu

A francia elnök két államtitkárral beszélgetett, miközben a háttérben Nemóra rátört a szükség.

Sok francia elnök vitte magával kedvenc kutyáját az Elysée-palotába, ám Emmanuel Macroné az első, amit menhelyről fogadtak be. A félig labrador, félig griffon keverék Nemo számos, az elnöki rezidencián készült fotón feltűnt már, eddig azonban még nem láthattuk, hogy kellemetlen helyzetbe hozta volna a gazdáját. Eddig. Ahogy a The Guardian írja: Nemo új értelmet adott az "elnöki szivárogtatás" kifejezésnek.

Miközben ugyanis az elnök két államtitkárával a városfeljesztési lehetőségekről egyeztetett, Nemo a hátuk mögött nemes egyszerűséggel lepisilte a terem egyik dúsan aranyozott kandallóját. Az egészet pedig persze kamerák is rögzítették.

"Gyakran történik ilyesmi?" – kérdezte Macrontól Julien Denormandie. Az elnök pedig megjegyezte: épp azon tanakodott, vajon miféle hangot hallott a háttérből. Hozzátette azt is: a vendégek korábban nem tapasztalt viselkedést váltottak ki Nemóból.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.