szerző:
hvg.hu

Nem a testalkatának megfelelő csatornanyílást választott egy mosómedve Chicago külvárosában.

Az internetnek köszönhetően lassan a fél világ tud arról, hogy túl sokat evett egy mosómedve Chicago külvárosában. A rendőrök és a helyi önkormányzat dolgozói gondosan dokumentálták ugyanis, hogyan sikerült kiszabadítani a csatornanyílásba szorult pufók állatot.

A mosómedve a fejét és a teste egy részét még ki tudta dugni a rácson, de tovább már nem tudott haladni. A helyszínen készített fotók alapján látszik, hogy próbált forogni, mozgolódni, hiába. A helyszínre érkező rendőrök sem tudták kihúzni az ehhez használt botok segítségével.

Végül a New York Post szerint a helyi önkormányzat dolgozói szabadították ki az állatot, amelynek nem esett baja. Az esetről a helyi rendőrség számolt be a Facebookon. Ugyanott, egy másik felhasználó oldalán videó is található a medve kiszabadításáról: a rács egyik részét leemelték, így húzták ki az állatot a nyakára tett hurok segítségével.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!