szerző:
hvg.hu

A szexuális vádak után tévétársaságok és filmprodukciós cégek egymás után szakítják meg a kapcsolatot a komikussal.

A héten jelent meg a New York Timesban az az írás, amelyben öt nő vádolta meg szexuális zaklatással a komikus, színész és rendező Louis C.K.-t. Nem sokkal később ő maga is elismerte a vádakat.

Ezek után szinte minden, a komikussal kapcsolatban álló tévétársaság és filmprodukciós cég igyekezett eltávolodni tőle. A forgalamó törölte az új filmje, az I Love You Daddy bemutatóját az Egyesült Államokban. A HBO és a Netflix közölte, hogy nem sugározza tovább a sorozatait. Pénteken a Universal is bejelentette, hogy C.K. hangját nem fogják felhasználni A kis kedvencek titkos élete második részéhez, amelynek 2019 júniusára tervezték a bemutatóját. A TBS felfüggesztette a The Cops című sorozat gyártását, amelynek producere volt Louis C.K. Az FX is közölte, hogy megszakítja a kapcsolatot a társaságnak producerként dolgozó komikussal.

Mindeközben Louis C.K. ügynöke, Lewis Kay a Twitteren jelentette be, hogy szakít ügyfelével.

Ahogy a Variery szerint a továbbiakban a 3 Arts menedzsment cég sem dolgozik Louis C.K-vel.

Louis C.K. közleményben ismerte el, hogy igaz, amivel a nők vádolják. A komikus azt is írta, hogy megbánta, amit tett, és igyekszik tanulni a történtekből, nem elfutni előlük.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!