szerző:
hvg.hu

Már semmi sem szent, a szülők fel vannak háborodva.

A karácsony elleni háború igazán kegyetlen fordulatot vett az Amazon idei ünnepi reklámjával (amelyet szerencsére eddig csak Nagy-Britanniában sugároznak). A hirdetésből ugyanis a világ dolgai iránt érdeklődő gyerekek azt a következtetést vonhatják le, hogy a Mikulás nem létezik. Mi másért fordulhat elő, hogy egy apának látszó ember próbál meg nem lebukni az ajándékot rejtő csomagokkal?

Felháborodott szülők adtak hangot a dühüknek, hogy az Amazon leleplezte őket, és nekik magyarázkodniuk kell. Döntsék el, hogy cuki vagy borzalmas:

A legemlékezetesebb karácsonyi reklámokról szóló cikkünket itt olvashatja.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!