szerző:
hvg.hu

Történt korábban egy hasonló eset, az inspirálta a férfit.

Egy brit orvos, Charlie Fry épp Ausztráliában szörfözgetett, amikor hirtelen felbukkant egy cápa és megsértette a jobb vállát.

Mindez a parttól negyven méterre történt. Fry-nak eszébe jutott, hogy korábban Mick Fanninget, az ausztrál szörfbajnokot támadta meg egy cápa élő adásban, mire a férfi rúgásokkal, ütésekkel igyekezett távol tartani magától az állatot, amíg megérkezett a segítség.

Charlie Fry is így tett, a bal kezével behúzott egy hatalmasat a cápának, felkapaszkodott a deszkára, majd igyekezett mihamarabb kijutni a partra.


A férfi kisebb sérüléseket szenvedett. A partot a helyi rendőrség lezárta.

 

 

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!