szerző:
hvg.hu

A Moltopera Társulat alapítója azúttal nem politikai üzenetet posztolt a Facebook-oldalán, hanem egy nagyon is égető társadalmi problémáról szóló videót.

Magyarországon minden ötödik diák számolt be arról, hogy vált már áldozatává iskolai zaklatásnak.

"Mutassátok meg minden gyereknek, minden iskolásnak! Üljetek le a fiatokkal-lányotokkal, és nézzétek meg együtt, vetítsétek le osztálytermekben! Jusson el az ország minden szegletébe, mert el se tudjátok képzelni, mekkora szükség van erre a videóra!" – írja többek közt az operaénekes a videó mellé, amin az amerikai Brooks Gibbs tréner mutatja be, hogy lehet a gyakorlatban leszerelni a zaklatót.

Hogy működik-e ez a módszer, arról megoszlanak a vélemények, de elgondolkodni valóban érdemes az elhangzottakon.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!