szerző:
hvg.hu

Édesanyja szerint igazi szumóbirkózó a kisfia, aki a 18. hétig lánynak mutatta magát.

5040 grammos csecsemőt hozott világra a szentesi kórházban egy orosházi édesanya. Robi a harmadik gyermeke és igazi kis szumóbirkózó. Ha éhes, nagyon méltatlankodik, de egyébként nyugodt, aranyos baba – mondta a Délmagyarországnak.

A kisfiút két nővére várja otthon, akik annak idején négy kilogramm fölötti súllyal jöttek a világra. Most 5 és 15 évesek. Öccsük egyébként a 18. hétig lánynak mutatta magát – árulta el az édesanya, akinek a lányai sem Orosházán születtek, mert mindhárom terhessége alatt terhességi cukorbetegség jelentkezett nála, és ezzel nem egyszerű megfelelő kórházat találni, valamint a saját kezelőorvosa is Szentesen praktizál.

Az édesanya és kisfia várhatóan szerdán hazamehetnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!