szerző:
hvg.hu

Valderrama megköszönte, hogy 1991-ben megmogyorózták a pályán. Így megtudta ugyanis, hogy nincs baj a heréivel.

„Karrierem során sok fontos pillanatot éltem meg. De van ezek között egy, amely valóban megérintett. Még mindig érzem” – utal a kolumbiai Carlos Valderrama a hererákszűrésről szóló kampányfilmben arra, hogy az 1991-es Real Madrid–Valladolid-mérkőzésen egy szögletre várva megmogyorózták.

A kamerák mindent felvettek, és az akkor akár még kínosnak is számító jelenetből 26 évvel később pozitív üzenetet kovácsoltak: az egyedi hajrendszeréről is híres Valderrama most az ujjai segítségével magyarázza el, hogyan kell megvizsgálni három egyszerű mozdulattal a heréket, és időben észrevenni az esetleges elváltozásokat.

A kampány hivatalos oldala itt érhető el.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!