szerző:
hvg.hu

Markovics Dánielt napokon belül megműtik. Ő biztos benne, hogy még visszatér a pályára.

A 21 éves Markovics Dániel november 5-én a Nagyhalász elleni mérkőzésen lett rosszul, miután fejelt egyet. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kótaj labdarúgója összeesett, és nem tudta rendesen mozgatni a végtagjait. A kórházban derült ki, hogy a fiatal játékosnak agydaganata van.

Az orvosok szerint a labdarúgónak az a szerencséje, hogy idejében felfedezték az agydaganatot, és a műtétnek sincs akadálya. Hétfőn fekszik be a debreceni kórházba, ahol néhány napon belül megoperálják.

A Blikknek azt mondta, szeretne még az NB I.-ben szerepelni, és arról az álmáról sem mond le, hogy egyszer válogatott legyen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!