szerző:
hvg.hu

Mit tehet, hová fordulhat egy fiatal fiú, akik körül csak heteroszuexuálisok vannak, de ő fiúkhoz vonzódik?

A Tabukról tabuk nélkül című műsor a Spektrum TV-n olyan kérdéseket boncolgat, melyekről gyakran inkább nem beszélünk, legyen szó halálról, gyászról, függőségekről, szexuális identitásról és szokásokról, atipikus családokról vagy akár eltitkolt bűnökről.

Egy transznemű férfi elmesélte nekünk, hogy bár XX kromoszómákkal született, és születésekor lányként anyakönyvezték, ma már azért küzd, hogy az állam végre hivatalosan is elismerje őt férfiként.

De hogyan lehet előbújnia egy fiatal fiúnak, aki azt látja, hogy a környezete gúnyolódik a melegeken? Hová fordulhat, kitől kérdezhet egy iskolás, ha a saját neméhez vonzódik?

 

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!