szerző:
hvg.hu

A hvg.hu videósorozatának következő részéből kiderül, hogy az internet és a szex találkozása veszélyes lehet.

Ami felkerül az internetre, az ott is marad és bárki láthatja – ez legyen az alapvetése minden megosztásnak, különösen, ha a szexuális életünket érintő megosztásokról van szó. Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyász videosorozatunk következő részében arról is beszél, hogy hogyan szolgáltatjuk ki magunkat, ha a nemi szervünkről küldünk fotót a partnerünknek.

Ha a filmek megnézése után további kérdéseik vannak a témában, küldjék el nekünk a sorozat idején az [email protected] címre. Csermely Gyula vállalta, hogy ezekre is válaszol.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!