szerző:
hvg.hu

A műsorvezető nagyon dühös, ha a politikusok, papok arról beszélnek, hogy a lombikbébi másodrendű állampolgár.

„Azt a fájdalmat nem tudod elmagyarázni egy olyan embernek, aki soha nem volt ebben a helyzetben, hogy milyen érzés, amikor évekig vársz arra, hogy gyereked legyen” – mondta Ördög Nóra a 24.hu-nak adott interjúban. A műsorvezető 2012-ben lett állapotos egy sikeres lombikprogrammal.

Megszólalt ugyan, amikor egy megyéspüspök kijelentette, hogy „a lombikbébi-program nem járható út az élet továbbadására”, de úgy érzi, nem volt elég markáns. Azt mondja, ha ez a téma bármikor újra felüti a fejét, bátrabb lesz, és biztos, hogy kiabálni fog.

Ördög Nóra arról is beszélt, hogy jól érzi magát a TV2-nél, egyáltalán nem érdekli, mi történik a tévével politikailag és gazdaságilag.

„Nekem nem tisztem és nem dolgom ezzel foglalkozni. Én a saját dolgomra koncentrálok… Az én brandem mindig is politikamentes volt, és az is marad.” Kijelentette, tőlem soha senki nem kért semmilyen politika szerepvállalást, megnyilvánulást. Abban, amit csinál, abszolút független.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!