szerző:
Németh Róbert

És a 1000 című dal magában sem rossz.

November elején adtunk hírt arról, hogy Pharrell Williams zenekara három év után új dalt adott ki, hét év után pedig új nagylemezt jelentet meg.

Az elmúlt években Pharrell Williams leginkább szólóprodukciójára és produceri munkáira koncentrált. Elég, ha csak olyan saját és általa producerként gondozott dalokat említünk, mint a Happy, a Blurred Lines vagy a Get Lucky.

Az új N.E.R.D.-lemez, a No One Ever Really Dies (ez a zenekar nevének rövidítése, tehát ez valójában egy cím nélküli lemez lesz) november 15-én jelenik meg.

"A N.E.R.D. és a Columbia kiadó nem támogatja az erőszak semmilyen formáját. Nekünk csak internet-elérésünk van" – írja 1000 című szám az idei nyári amerikai utcai zavargásokra, neonáci tüntetésekre, és antirasszista megmozdulásokra reflektáló videójának első képkockája.

"A tükörben egy hős / Egy nulla, nulla, nulla"

– ez a dal refrénje

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!