szerző:
hvg.hu

Ami biztos: karácsony este nem lesz Reszkessetek betörők.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Reszkessetek, betörőket, ami eddig minden évben az RTL Klubon ment, a Tv2 szerezte meg.

Most azt írja a Sorozatwiki, hogy kiderült, mivel a Sztárban sztár +1 kicsi jelentkezik ünnepi különkiadással, december 24-én a Tv2 nem tűzi műsorára azt a filmet, aminek nézettség tekintetében egy karácsonyi film sem ért a nyomába az elmúlt években.

A Sorozatwiki megkereste a Tv2 Csoportot, hogy 25-én és 26-án vetítik-e a Reszkessetek, betörőket, de az ünnepi filmekkel kapcsolatban későbbre ígértek tájékoztatást.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!